AVPS L.R. Hunters

TARIFE PENTRU PESCUITUL SPORTIV LA IAZUL LUI DUMNEZEU

pentru pescarii care sunt înscrişi în AVPS L.R. HUNTERS IAŞI

 

        Membrii pescari înscrişi în AVPS L.R. HUNTERS IAŞI vor achita o taxă de carnet membru pescar în valoare de 10 Ron. Taxa de eliberare a permisului precum si taxa pentru viza anuala pot fi achitate direct la iaz sau la sediul asociatiei AVPS L.R. HUNTERS IASI. (Iasi, Str.Aurel Vlaicu nr.76A)

Tarifele valabile numai pe baza carnetului de membru pescar/vânător sunt:

  1. Tarif orar: 100 de lei pentru o zi de pescuit (de la rasaritul soarelui pana la apusul soarelui) . Cantitatea de peşte acordată pentru o şedinţă de pescuit este de maxim 8 kg peşte, iar peştele prins peste această cantitate trebuie achitat de pescar la preţul de 12 lei/kg, indiferent de specie.

  2. Tarif însoţitor: 15 ron / însoţitor. Membrii familiei (soţia şi copiii) nu achită tariful. Însoţitorii nu pescuiesc.

  3. Tariful pentru pescuitul „prinde şi eliberează”: 50 lei/şedinţă de pescuit de la rasaritul soarelui la apusul soarelui. In această situaţie este interzis accesul cu autoturismul la locul de pescuit.

  4. Tarif închiriere căsuţă în regim exclusivist – 2.500 ron / căsuţă / an. In acest tarif intra un numar nelimitat de partide de pescuit cu drept de retinere de 8 kg de peste pe sedinta de pescuit. La casuta inchiriata in regim exclusivist au acces titularul si toti membrii familiei (sotul, sotia si copii) si pot folosi 6 scule de pescuit.

  5. Tarif închiriere iaz în vederea desfăşurării concursurilor de pescuit sportiv – 2.500 ron / zi de pescuit. Cluburile sportive pot închiria Iazul lui Dumnezeu în vederea desfăşurării concursurilor de pescuit sportiv cu programare făcută cu cel puţin 1 lună înainte de data desfăşurării concursului. Peştele prins se eliberează în apă. Alte tipuri de concurs şi alte tarife se stabilesc prin negociere directă.

  6. Tarif abonament: 600 lei pentru 2021. Peştele prins se eliberează sau se achită la preţul de 12 lei/kg, indiferent de specie. Abonamentul se elibereaza numai la sediul AVPS L.R. HUNTERS IASI.

Administrator Iazul lui Dumnezeu (Mihăila),
Lupu Stelian
 

Telefon: 0372.030.840; 0725.991.677

Fax: 0232/220204; 0232/222108

Mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Facebook: LR Hunters Iasi