AVPS L.R. Hunters

Asociaţia de Vânătoare şi Pescuit Sportiv L.R. HUNTERS Iaşi a fost înfiinţată în anul 2010 din pasiunea unor vânători şi a devenit între timp cea mai mare asociație dintre cele noi înființate din România. Are ca obiect de activitate asigurarea şi protejarea posibilităţilor de practicare a vânătorii sportive, ca modalitate de odihnă activăşi de petrecere a timpului liber pentru membrii săi, în spiritul conservării biodiversităţii şi echilibrului în natură şi sporirea efectivelor cinegetice.

În acest moment are în gestiune un număr de 17 fonduri cinegetice, în județele: Botoșani, Suceava, Vaslui, Iași și Vrancea .

În urma examenului susţinut anual pentru dobândirea permisului de vânătoare permanent, AVPS L.R. HUNTERS Iaşi, are promovat un numar de 647 candidați ce au efectuat stagiatura pe fondurile cinegetice gestionate de aceasta şi are, în prezent, un număr de 695 membri cotizanţi.

Vânatul se distribuie în mod transparent şi echilibrat membrilor vânători ai asociaţiei.

Vânăm preponderent selectiv, aducându-ne astfel contribuția la conservarea și chiar la creşterea calității populațiilor de vânat. Facem acest lucru în calitate de vânători calificați, printr-un examen susținut și promovat cu ocazia dobândirii calității de vânător.

 

 

  • 1