AVPS L.R. Hunters

Reguli de utilizare ale acestui Forum

Mai Mult
25 Iul 2014 17:32 - 09 Oct 2014 18:02 #2 de gdogaru
Reguli de utilizare ale acestui Forum was created by gdogaru
Regulile de utilizare ale acestui Forum

1. Nu este permis nici unui utilizator sa-si plaseze linkuri catre alte situri de profil , in semnatura, decat cu acordul administratiei forumului.

2. Nu utilizati in postarile Dvs linkuri catre siteuri comerciale . Un site comercial este descris ca fiind un web - site care se ocupa cu vinzarea sau promovarea articolelor de "outdoor" pe teritoriul Romaniei . Permitem referinte catre situri similare din strainatate si situri cu profil educational , ale societatii civile sau al institutiilor statului roman , cu competente legale in acest domeniu de activitate.

3. Administratia incurajeaza contributia Dvs la acest Forum dar pe de alta parte descurajeaza reclama in cont propriu . Incurajam si punem spatiu la dispozitie pentru societatile care doresc sa-si promoveze produsele prin intermediul acestui site , urmare unei intelegeri cu administratia si
incurajam prezentarea noutatilor in gama de produse a acestor societati , pentru ca utilizatorii nostri sa fie pe deplin informati . Incurajam prezentarea unor opinii legate de orice produs de pe piata , atita timp cit nu se fac referiri clare ( linkuri , telefoane , adrese de mail ) catre acesta sau un magazin real sau virtual care il comercializeaza .

4. Nu suntem interesati sa citim postari legate de lupte , dispute , certuri , anunturi publicitate neautorizate , barfe , samd

5. Chiar daca admnistratorul si moderatorii acestui Forum vor actiona permanent pentru a sterge sau modifica orice postari in afara topicului , trebuie stiut ca este imposibila vizionarea tuturor postarilor . De aceea toti vizitatorii nostri trebuie sa ia nota ca cele scrise aici nu sunt o pozitie oficiala a proprietarului , administratorului sau moderatorilor acestuiForum si acestia nu pot fi facuti raspunzatori pentru aceaste postari.

6. Utilizatorii nostri trebuie sa inteleaga ca nu pot posta mesaje cu caracter abuziv , obscen , vulgar , amenintator , rasist , xenofob , cu orientare sexuala sau orice fel de material care contravine legilor in vigoare,cat si normelor de buna conduita . In acest caz autorii vor fi sub amenintarea unui ban permanent sau temporar , depinzind de frecventa unor postari de acest gen . Administratorul forumului isi rezerva dreptul de a bana fara avertisment orice utilizator care incalca prevederile de mai sus.

7. Toate postarile trebuiesc scrise in limba romana . Orice altfel de postari vor fi sterse , cu exceptia topicurilor care s-au constituit de la inceput pentru membrii nostri din strainatate .

8. Ghid referitor la copyright

- cind se posteaza articole , pasaje , traduceri , poze , etc din articole publicate in media , este nevoie sa mentionati urmatoarele :
1. din alte situri - adaugati adresa URL a acelui site
2. din carti - mentionati titulul cartii , autorul si editura care a publicat cartea
3. scanari din carti , reviste , etc - folositi aceleasi reguli ca la articole
4. poze din colectia personala - mentionati public conditiile de folosire a acelor imagini
Last edit: 09 Oct 2014 18:02 by gdogaru.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Motorizat de Forum Kunena