AVPS L.R. Hunters

Turismul cinegetic este o alternativa ecologică la expedițiile de vânătoare. Se adresează tuturor celor dornici să observe animalele sălbatice, fără a le vâna. Este o modalitate de a petrece timpul liber din ce în ce mai solicitată de către cei care sunt preocupați de sănătate, cunoaștere și protejarea fondului cinegetic.

Asociația de Vânătoare și Pescuit Sportiv L.R. Hunters înțelege această operațiune și vă pune la dispoziție trasee prin pădurile pe fondurile aflate în gestiune, conduse de ghizi și în condiții de deplină siguranță pentru dumneavoastră. Veți avea parte de o aventură palpitantă, veți pătrunde prin cei mai adânci codri și veți simți o adevărată viață în mijlocul naturii.

Aceasta este o ocazie extraordinară că să evadați din monotonul cotidian, să lăsați în urmă atmosfera populate a orașelor și să simțiți puritatea aerului curat de pădure. Veți avea posibilitatea să vedeți cum trăiesc cele mai cunoscute specii de animale sălbatice în mediul lor natural. În funcție de dorințele și spiritul dumneavoastră de aventură, putem organiza expediția astefel în cât traseul să nu vi se pară dificil și obositor.

Ai văzut vreodată în mediul natural iepure, căprior, mistreț, cerb, urs, lup, șacal?